• Slimme oplossingen
  • Snelle plaatsingen
  • Klanten geven ons een 9,6.
Bel ons op +31 10-741 07 07 of Bel mij terug

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Weten wat we voor jouw onderweg kunnen doen?

Weten wat we voor jou kunnen doen?

bellen email
Focus op Beveiliging

Weten wat we voor uw bedrijf kunnen doen?

Veilig mobiel

Over ons

VRKI 2.0

Risicoklasse indeling volgens de VRKI 2.0

VRKI 2.0

vrki 2.0Volgens de VRKI zijn er vier risico klasse. Risico klasse één is het laagst en risico klasse vier is het hoogst.De risico klasse volgens de VRKI wordt bepaald door de waarde van de attractieve zaken die in een object aanwezig zijn. Onder attractieve zaken verstaan we goederen of inventaris die gemakkelijk onder de arm mee te nemen zijn, goed te verhandelen zijn en een hoge waarde hebben.
Attractiviteit van goederen en inventaris is bepaald door schade uitkering statistieken van de verzekeraars en is terug te vinden in de VRKI 2.0 kaart versie 2021

Risico klasse bepalen.

VRKI betekent (vernieuwde risico klasse indeling) is dus een methode om de risico klasse te kunnen bepalen. De VRKI  is in het leven geroepen door het verbond van verzekeraars en beveiligingsbedrijven. De VRKI wordt beheerd door het CCV centrum voor criminaliteit en veiligheid.

Bevliegingsmaatregelen

Bij iedere risico klasse horen volgens de VRKI ook passende bevliegingsmaatregelen, het spreekt voor zich dat de bevliegingsmaatregelen die horen bij risico klasse één minder omvattend zijn dan bij risico klasse vier.

Borg en VEB erkende beveiligingsbedrijven

Zowel Borg als VEB erkende beveiligingsbedrijven zijn gemachtigd om een kwaliteitsdocument af te geven hetzij een opleveringsbewijs of een beveiliging certificaat voor uw verzekering. Bij een opleverbewijs is een deel van de beveiligingsmaatregelen opgeleverd en bij een ectificaat zijn alle benodigde maatregelen compleet opgelevert. Wij verzorgen voor u beide documenten.

Beveiligingsplan en VRKI 2.0

Een goed beveiligingsplan is dan ook gebaseerd op de VRKI  Daar waar de VRKI niet in voorziet zal het op maatwerk aan komen, dit gebeurt vaak in overeenstemming met de verzekering. Wij kunnen u daar uiteraard in bijstaan.
Heeft u een mooie case voor ons?  Neem dan contact met ons op.