• Slimme oplossingen
  • Snelle plaatsingen
  • Klanten geven ons een 9,6.
Bel ons op +31 10-741 07 07 of Bel mij terug

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Weten wat we voor jouw onderweg kunnen doen?

Weten wat we voor jou kunnen doen?

bellen email
Focus op Beveiliging

Weten wat we voor uw bedrijf kunnen doen?

Veilig mobiel

Over ons

mistgenerator

Inbrekers zien de buit in rook op gaan

 

Mistbeveiliging Rotterdam

Met een Mistgenerator uw kostbaarheden beveiligen tegen diefstal.

Inbrekers zien letterlijk hun buit in rook (mist) opgaan.
Het hele werkingsprincipe van een mistgenerator berust op het ontnemen van zicht en desoriënteren van de inbreker. Dit gebeurt door een ruimte in minder dan 10 sec. te vullen met een zeer dichte mist waarbij de inbreker een zicht heeft van minder dan 30 cm. Inbrekers zien letterlijk geen hand voor ogen meer.

Ondertussen gaan nog steeds de sirene en de alarm flitser. U kunt zich voorstellen dat de inbreker maar één ding wil en dat is zo snel mogelijk weg.
Grof geschut en niets stuk maken, zeer effectief als u het ons vraagt. Wat inbrekers niet kunnen zien kunnen zij ook niet stelen.

Mistgeneratoren en mistbeveiliging behoren tot de zogenaamde meeneembeperkende maatregelen niveau ME 3 en 4
Hoogste niveau volgens de VRKI 2.0 wat inhoud dat er een vertraging ontstaat van minstens 10 minuten en als u bedenkt dat de mist minstens 20 minuten moet blijven hangen volgens de richtlijnen, dan begrijpt waarom mist beveiliging zeer effectief is.

Mistbeveiliging is uitermate geschikt voor de het beveiligen van hoog risico objecten zoals Juweliers en banken, maar is er in principe voor iedereen die zijn kostbaarheden maximaal wil beschermen tegen diefstal.