• Slimme oplossingen
 • Snelle plaatsingen
 • Klanten geven ons een 9,6.
Bel ons op +31 10-741 07 07 of Bel mij terug

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Weten wat we voor jouw onderweg kunnen doen?

Weten wat we voor jou kunnen doen?

bellen email
Focus op Beveiliging

Weten wat we voor uw bedrijf kunnen doen?

Veilig mobiel

Over ons

GPS tracker Rotterdam

2 jaar track and trace op één volle batterij

Inbraakwerende kluis

Toepassingen GPS  tracker

Waar kun je een GPS-tracker voor gebruiken

Lees meer

Inbraakwerende kluis

Werking GPS tracker

Hoe werkt een GPS-tracker

Lees meer

Inbraakwerende kluis

Geofancing 

Het afbakenen van een geografisch gebied

Lees meer

Inbraakwerende kluis

Sigfox netwerk

Wat doet het Sigfox netwerk

Lees meer

GPS tracker

Traceer uw werkmaterieel, voertuigen of vaartuigen met deze slimme IoT GPS tracker Rotterdam. Een innovatief Nederlands product dat gebruik maakt van het Europees dekkend low power IoT netwerk Sigfox .IoT (internet of things) heeft ook zijn intrede gemaakt in de beveiligingswereld.

Toepassingen voor onze GPS-tracker

In principe kan onze GPS tracker in alle situaties worden gebruikt, maar hij komt het meest tot zijn recht in mobiele objecten die niet beschikken over een eigen stroomvoorziening. Ook op plekken waar een 4G netwerk het laat afweten, is onze tracker vaak een uitkomst. Waar worden onze GPS-trackers veel voor gebruikt?

 • Aanhangwagens
 • Auto’s als back-up systeem voor Klasse 4 en 5 SCM
 • Boten
 • Campers en caravans
 • Gereedschap containers
 • Kostbare lading tijdens transport

Werking GPS tracker Rotterdam

Een GPS tracker werkt als volgt: de 24 satellieten van het Global Positioning Systeem (GPS) van het Amerikaanse leger stellen ons in staat om nauwkeurig plaatsbepaling te doen waar ook ter wereld. Dit gebeurt in de vorm van coördinaten en tijdstippen. Deze ruwe data wordt via een communicatie netwerk naar een computer verstuurd en wordt daar vertaald naar leesbaar digitaal kaartmateriaal zoals Google maps. De verwerkte kant en klare leesbare data wordt vervolgens met u gedeeld via een smartphone of webportal. Wat ons systeem zo bruikbaar maakt voor mobiele objecten zonder stroomvoorziening, is dat we gebruik maken van het low power Sigfox netwerk. Dit maakt dat we veel minder stroom verbruiken dan een track en trace systeem over 4G

Geofancing

GPS tracker Rotterdam bumblebeeGeofancing is het afbakenen van een geografisch gebied meestal een cirkelvormig gebied, maar het gebied kan ook een andere vorm hebben. Vervolgens kunnen we aangeven onder welke condities er een bepaalde actie ondernomen wordt. Meestal gaat het om het verlaten of betreden van de geofance, vervolgens is deze gebeurtenis een trigger voor een actie. Onze GPS tracker komt in dat geval uit lage energie verbruik modus en gaat in een hogere frequentie zijn positie doorgeven aan het netwerk voor een nauwkeurige actuele plaatsbepaling. Dit draagt bij aan het lage energie verbruik, waardoor de tracker tot wel twee jaar op één batterij werkt.

Sigfox IoT netwerk

Sigfox_netwerk logoSigfox is een voordelige, betrouwbare low-power oplossing om sensoren en apparaten te verbinden.Het Sigfox netwerk is specifiek bedoeld om Internet of Things oplossingen mogelijk te maken. Sigfox heeft een wereldwijd netwerk waarin elke maand nieuwe landen worden aangesloten. Het landelijk dekkende Sigfox netwerk in Nederland staat onder beheer van de Nederlandse Sigfox Operator Aerea. Voordelen van een low power IoT netwerk Extreem laag stroomverbruik wat zorgt voor batterijduur van jaren. Geen grote databerichten of media, alleen kleine berichten. Mede dankzij het gemak en de lage kosten is Sigfox prima te gebruiken als backup oplossing voor andere typen netwerken zoals Wi-Fi, Bluetooth, GPRS, etc

v.a. 160,--

Bumblebee GPS tracker Rotterdam

 • Tot wel twee jaar op één batterij
 • Europees dekkend IoT Sigfox netwerk
 • Solide, innovatief Nederlands product
 • Ingegoten printplaat schok en waterbestendig

Van een goed adviesgeprek wordt u altijd wijzer.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend en kostenloos adviesgesprek aan.