• Slimme oplossingen
 • Snelle plaatsingen
 • Klanten geven ons een 9,6
Bel ons op +31 10-741 07 07 of Bel mij terug

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Weten wat we voor jouw onderweg kunnen doen?

Weten wat we voor jou kunnen doen?

bellen email
Focus op Beveiliging

Weten wat we voor uw bedrijf kunnen doen?

Veilig mobiel

Camerabewaking voor bedrijven

Camerabewaking voor bedrijven

camerabewaking voor bedrijven

Scherp beeld

U kent de onscherpe beelden van opsporing verzocht vast wel

Lees meer

Soorten camera`s 

Welke soort camera`s zijn er allemaal en welke heeft u nodig

Lees meer

Kosten

Wat kost camerabewaking voor bedrijven inclusief installatie

Lees meer

Slimme camera`s 

Wat kunnen slimme camera’s allemaal voor uw bedrijf betekenen

Lees meer

 Installatie

Professionele installatie en een nette afwerking

Lees meer

camerabewaking voor bedrijven met APP

APP

Smartphone APP, tablet, pc of TV

Lees meer

camerabewaking voor bedrijven live view

Live view 

Uw bewakingsbeelden live delen met politie

Lees meer

camerabewaking voor bedrijven wet op de privacywet

Privacywet 

De belangrijkste regelgeving rond camerabewaking

Lees meer

licht en zicht

Camerabewaking voor bedrijven draait om licht en zicht. Het zijn de pijlers van veiligheid en beveiliging, inbrekers worden immers niet graag gezien en gefilmd. Om die reden werkt camerabewaking voor bedrijven ook preventief tegen inbrekers.

Beveiligingscamera’s installeren voor bedrijven is één van onze dagelijkse werkzaamheden. Onze zakelijke klanten komen uit verschillende branches, waaronder horeca, retail, en industrie.
Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, service en een persoonlijke benadering. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken die garant staan voor kwaliteit en innovatie. Dit samen met onze passie voor beveiliging en techniek, maakt Focus op beveiliging uw beste keuze.

Beeldkwaliteit bewakingsbeelden

excellent cameratoezicht Rotterdam camerabewaking voor bedrijvenDuidelijke bewakingsbeelden

U wilt scherpe en duidelijke bewakingsbeelden, dus niet zoals bij opsporing verzocht zeggen klanten dan regelmatig. Helaas hangen er in Nederland nog veel oude en slecht onderhouden bewakingscamera`s die niet veel bijdragen aan het oplossen van misdrijven.

Excellent Cameratoezicht

Wij juichen de campagne Excellent Cameratoezicht van minister Grapperhaus dan ook toe. In deze campagne worden winkeliers en bedrijven opgeroepen om hun oude bewakingscamera’s te laten beoordelen op bruikbaarheid en zo nodig te laten vervangen door nieuwe.

Beeldkwaliteit bewakingsbeelden is relatief

Scherp en duidelijk camerabeeld is relatief, op het bovenstaande plaatje is te zien dat daar mensen lopen, als dat het doel is, is de missie geslaagd maar als we willen zien wat die mensen daar doen en wie het zijn dan schiet dit beeld ernstig te kort.

Doel van camerabewaking voor bedrijven

Wat voor u scherp en duidelijk beeld  is, is voor een ander onbruikbaar. Het begint dan ook bij de vraag wat is uw doel en wat zijn uw verwachtingen van bewakingscamera`s. Ondanks dat we tegenwoordig super geavanceerde en Ai (intelligente) camera’s  met hoge resolutie kunnen leveren zijn we voor een goed eindresultaat toch afhankelijk van de juiste keuze.

Zo helpen wij u kiezen.

Wat voor u belangrijk is dat we ons vooral richten op het vooraf definiëren  van uw doel en wat u van uw bewakingscamera`s verwacht. Als we dit helder in beeld hebben dan kunnen we u gericht adviseren en helpen met uw juiste keuze. Zo bent u  verzekerd van een goede aankoop en wij van een tevreden klant

Een aantal veel voorkomende doelen en verwachtingen van klanten.

 • Binnen of buiten gebruik
 • Identificatie van personen (hoge resolutie)
 • Alleen terrein overzicht (matige resolutie)
 • Kenteken herkenning (Ai )
 • Vandalisme bestendigheid
 • Achteraf evaluatie (opname)
 • Hoge kwaliteit nachtzicht (zwart/wit of kleur)
 • Op afstand kijkrichting veranderen (PTZ)
 • Kleur passend bij het gebouw
 • Laag budget
 • Ook te bedienen via een APP
 • 24/7 aansluiting op een meldkamer

Wij komen graag bij u op bezoek om uw wensen te bespreken en te kijken naar de montage mogelijkheden in uw situatie.

Verschillende soorten bewakingscamera`s

De meest gebruikte bewakingscamera`s

Dit zijn de vier meest gebruikte bewakingscamera’s. Tegenwoordig zijn er veel verschillende bewakingscamera`s op de markt misschien wel te veel. Wij houden het graag overzichtelijk voor u en richten ons dan ook op de meest gebruikte types en uitvoeringen.

Dome camera

dome camera camerabewaking voor bedrijvenDe dome camera kenmerkt zich door een compacte behuizing waarbij de cameralens wordt beschermt door een kunststof transparante halve bol. Deze dome camera kennen we allemaal wel uit supermarkten en andere publieke plaatsen. Dome camera`s zijn er in diverse uitvoeringen:Ip en Analoog, Binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of varifocale lenzen, PTZ kijkrichting op afstand veranderen, De voordelen en nadelen van dome camera`s:

Voordeel
voordeel Voor dieven lastig te bepalen waar camera op gericht staat
voordeel De kunststof transparante bol beschermt tegen vandalisme

Nadeel
nadeel Bij nachtzicht wil de kunststof transparante bol nog wel een vervelende      reflectie van de IR led geven, waardoor er een waas in het beeld ontstaat

Turret camera

turret camera camerabewaking voor bedrijvenDe turret camera kenmerkt zich ook door een compacte behuizing waarbij de cameralens wordt beschermt door een vlakke kunststof beschermlens en heeft een separate IR led naast de lens voor nachtzicht. Deze turret camera vervangt in steeds meer gevallen de dome camera`s.Turret camera`s zijn er in diverse uitvoeringen: Ip en Analoog, binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of varifocale lenzen. De voordelen en nadelen van turret camera`s:

Voordeel
voordeel Geen reflectie van de IR led bij nachtzicht,
voordeel Ook vandalisme bestendig

Nadeel
nadeel De kijkrichting is direct duidelijk

Bullet camera

bullet camera camerabewaking voor bedrijvenDe bullet camera kenmerkt zich door een grotere langwerpige behuizing waarbij de cameralens wordt beschermt door een vlakke kunststof bescherm lens en heeft een separate IR led naast de lens voor nachtzicht.. Dome bullet camer`s zijn er in diverse uitvoeringen:Ip en Analoog, binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of varifocale lenzen, op afstand inzoomen, De voordelen en nadelen van dome camera`s:

Voordeel
voordeel Oogt overduidelijk als een camera en werkt daardoor preventief.
voordeel Meestal geen extra montagebeugel nodig

voordeel De verstelbare zonneklep bij laagstaande zon

Nadeel
nadeel Door de langgerekte vorm is de camera minder stabiel.
nadeel Benodigt een stabiele ondergrond Bij nachtzicht wil de kunststof transparante bol nog wel een vervelende reflectie van de IR led geven, waardoor er een waas in het beeld ontstaat

PTZ camera

PTZ camera rotterdam camerabewaking voor bedrijvenDe dome camera kenmerkt zich door een compacte behuizing waarbij de cameralens wordt beschermt door een kunststof transparante halve bol. Deze dome camera kennen we allemaal wel uit supermarkten en andere publieke plaatsen. Dome camera`s zijn er in diverse uitvoeringen:Ip en Analoog, binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of varifocale lenzen, PTZ kijkrichting op afstand veranderen, De voordelen en nadelen van dome camera`s:

Voordeel
voordeel Geen reflectie van de IR led bij nachtzicht,
voordeel Ook vandalisme bestendig

Nadeel
nadeel De kijkrichting is direct duidelijk

Meerdere soorten camerabewaking voor bedrijven.

soorten camera beveiliging Rotterdam

Dit waren de vier meest gebruikte bewakingscamera’s. Als u wilt weten wat voor verschillende soorten camerabewaking er nog meer is ga dan naar onze pagina verschillende soorten camerabewaking.

Nodig ons uit voor een vrijblijved adviesgesprek

Kosten van camerabewaking voor bedrijven

Wat kost een bewakingscamerasysteem voor een gemiddeld bedrijf?
Dit hangt af van de kwaliteit, functionaliteit, omvang en installatie omstandigheden. Gemiddeld zijn de meeste bedrijven tussen de 3000 en 6000 euro kwijt voor bewakingscamera’s Het gebeurt ook wel dat we oude, analoge CCTV- camera’s vervangen voor nieuwe type analoge camera’s en dan kost het een stuk minder. Het is dus altijd raadzaam om een afspraak met ons te maken voor een vrijblijvende prijsopgave. Camerabeveiliging is tenslotte maatwerk.

Kwaliteit van een bewakingscamera

De kwaliteit van een bewakingscamera is niet alleen terug te vinden in de duurzaamheid en de prijs, maar ook in de beveiliging van uw internettoegang. De goedkopere camera’s zijn vaak gemakkelijk te hacken en zorgen soms voor een zwakke schakel in de rest van uw ICT-omgeving.
Goedkoop is dan echt duurkoop.

Functionaliteiten bij camerabewaking voor bedrijven

Welke soorten beveiligingscamera’s en wat deze kunnen is ook een prijsbepalende factor. De beveiligingscamera’s die wij leveren zijn vrij compleet en van degelijke kwaliteit. Het grootste deel van onze klanten kunnen goed uit de voeten met onze veel gebruikte camera’s.

Camerabewaking voor bedrijven installeren

Wat ook van invloed is op de prijs:  het soort gebouw waarin de bewakingscamera’s geplaatst moeten worden. Kunnen we gemakkelijk over een systeemplafond of zijn alle plafonds en wanden dicht gestuct. Moeten we op hoogte werken of volstaat een trap. Dit betekent dat het installeren van eenzelfde bewakingscamera set bij de ene klant een stuk duurder uitvalt dan bij een andere klant. Daarom is het van belang dat we eerst even komen kijken voor we een prijs kunnen opgeven.

Slimme camera’s

camerabewaking voor bedrijven

camerabewaking voor bedrijven slimme beveiligingscamera RotterdamDe slimme camera’s van tegenwoordig kunnen dankzij hun deep leuring algoritmes haarfijn analyseren of de beweging afkomstig is van een voertuig, dier of mens. Afhankelijk van het type camera kunnen er nog extra fucties bij komen zoals kentekenherkenning, gezichtsherkenning, mondkapjes detectie en lichaamstempratuur meting.  Er zijn dus veel slimme functies beschikbaar, waarmee we uw beveiliging naar een nieuw level kunnen brengen. Zo kunt u pushberichten ontvangen op uw smartphone bij bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld wanneer een specifiek gebied betreden wordt door onbevoegden, maar ook zijn er integraties mogelijk met alarmsystemen.

Bewakingscamera voor bedrijven installeren

Bij professionele camerabewaking voor bedrijven hoort ook professionele montage. U moet er van op aan kunnen dat het veilig gebeurt, netjes, volgens de laatst geldende installatie normen en zonder schade aan uw gebouw. Wij zijn VEB erkend beveiliging installateur en VCA gecertificeerd. Bij ons bent u verzekerd van een nette en veilige camera installatie.

beveiligingscamera installeren camerabewaking voor bedrijvenzwarte beveiligingscamera camerabewaking voor bedrijvenkabels wegwerken in woonkamer camerabewaking voor bedrijven

Bewakingscamera met smartphone APP

Beveligingscamera APP RotterdamErvaar het comfort van veiligheid, door middel van een app op uw smartphone, tablet of computer. Daarmee kunt u in en rond uw bedrijf kijken als u er niet bent. Evenals u er wel bent, biedt camerabewaking voor bedrijven een veilig gevoel voor u en uw medewerkers. Bovendien is het erg praktisch om opnames terug te kunnen kijken bij incidenten of schades. Maar ook het overzicht op de situatie buiten uw bedrijfspand tijdens het afsluiten geeft extra veiligheid. Om die reden gaan dan ook steeds meer bedrijven over tot het laten installeren van beveiligingscamera’s

Live view politie

Live view politie camerabewaking voor bedrijvenLive View maakt het mogelijk dat de meldkamer van de politie rechtstreeks met de camerabeelden mee kan kijken met een particuliere alarmcentrale of toezichtcentrale (bijvoorbeeld van een winkel of winkelcentrum, wanneer een inbraak of overval of een ander gewelddadig delict plaatsvindt).

Door real time camerabeelden naar de meldkamer te sturen krijgen de politie en andere hulpdiensten zicht op de situatie, waardoor zij sneller en slimmer kunnen reageren. Voor de opvolging maakt het veel uit of de overvallers zich nog in het pand bevinden of al naar buiten zijn gegaan. Met Live View kan de meldkamer dit nu zien, zodat zij de eenheden goed kan aansturen. Hiermee wordt de ‘heterdaadkracht’ van de politie vergroot en kunnen ook de andere hulpdiensten effectiever opereren bij calamiteiten als branden of het onwel worden van een klant.

Hoe werkt Live View?

hoe werkt live view

Regelgeving camerabewaking voor bedrijven

privacywet camerabewaking voor bedrijvenOp camerabewaking is de privacywet van toepassing, hierin is geregeld hoe de privacy van burgers wordt beschermd. In het geval van camerabewaking voor bedrijven is het van belang wie en wat er gefilmd wordt. Is het een particulier, bedrijf of instelling, hier maakt de wetgever onderscheid in. Als u hier het fijne van wil weten verwijzen wij u om praktische reden door naar de autoriteit persoonsgegevens.

Bewaartermijn camerabeelden

Een veelgestelde vraag is hoe lang mag ik camerabeelden bewaren. Een ondernemer mag de camerabeelden niet langer bewaren dan noodzakelijk is. De richtlijn hiervoor is maximaal 4 weken. Maar is er een incident vastgelegd, zoals diefstal? Dan mag de werkgever de betreffende beelden bewaren tot dit incident is afgehandeld.

Van een goed adviesgeprek wordt u altijd wijzer.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend en kostenloos adviesgesprek aan.

Uw voordelen van camerabewaking voor bedrijven

 • Werkt preventief
 • Geeft meer overzicht
 • Achteraf opnames evalueren
 • Live meekijken via APP, PC of monitor
 • Draagt positief bij aan algemene veiligheid
 • Een goede investering in uw bedrijf

VEB erkende

Beveiligingsspecialisten

Kosteloos beveiligingsadvies

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24u terug

CTA