• Slimme oplossingen
  • Snelle plaatsingen
  • Klanten geven ons een 9,6.
Bel ons op +31 10-741 07 07 of Bel mij terug

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Weten wat we voor jouw onderweg kunnen doen?

Weten wat we voor jou kunnen doen?

bellen email
Focus op Beveiliging

Weten wat we voor uw bedrijf kunnen doen?

Veilig mobiel

Over ons

Camerabewaking voor bedrijven

24/7 weten wat er gebeurt met camerabewaking FOCUS OP BEVEILIGING ZORGT VOOR VEILIG ZICHT OP UW BEDRIJF

ZICHT OP UW BEDRIJF

Camerabewaking werkt preventief tegen inbraak, omdat inbrekers niet graag op beeld herkend worden. Passend bij uw bedrijf en volgens de laatste wetgeving helpen we u de juiste keuze te maken voor camerabeveiliging. Zodat professionele camerabeelden werkelijk doen wat u ervan verwacht, wanneer dat onverhoopt nodig is. Dankzij slimme camerabewaking heeft u geen zorgen meer over de veiligheid in en om uw bedrijfspand.

Focus op beveiliging is een VEB-erkend beveiligingsbedrijf en bovendien VCA gecertificeerd. Daarmee kunt u vertrouwen op de veilige installatie en werking van onze bewakingscamera’s. De regelgeving van de autoriteit persoonsgegevens. houden we nauwlettend in de gaten. Want op het maken van videobeelden zijn strenge, complexe en steeds veranderende privacyregels van toepassing. We kijken dan ook net even verder als we uw bedrijfsgebouw komen bezichtigen
Beeldkwaliteit bewakingsbeelden

excellent cameratoezicht Rotterdam camerabewaking voor bedrijven

Voldoen aan eisen voor beeldkwaliteit.

Met ons specialisme weten we waar beelden aan moeten voldoen om strafbare feiten te bewijzen. Zodat u er ook echt rechten aan kunt ontlenen. Daarvoor stellen we samen vast wat voor uw bedrijf belangrijk is om vast te leggen. Focus op beveiliging richt de camerabewaking altijd op maat in. Heeft u al bewakingscamera’s, maar twijfelt u of de bewakingsbeelden duidelijk en scherp genoeg zijn? Dan komen we de camerabeelden beoordelen op bruikbaarheid.

Veilig gevoel binnen handbereik.

Even uw bedrijf checken als u er niet bent? Afstand doet er tegenwoordig niet meer toe. U neemt ons beveiligingssysteem gewoon mee in uw broekzak. De eenvoudig werkende app is altijd en overal op verschillende apparaten toegankelijk. Ook tijdens de afsluitronde geeft het zicht op de situatie buiten uw bedrijfspand extra veiligheid. En de app waarschuwt u bij calamiteiten. Zelfs bij verdachte situaties als uw zaak gewoon in bedrijf is. In geval van incidenten of schades is het praktisch om opnames terug te kunnen kijken.

Slim, slimmer, slimst
camerabewaking voor bedrijven slimme beveiligingscamera Rotterdam

Onze smart camera’s kunnen precies analyseren van wie eventuele beweging afkomstig is. Gaat het bijvoorbeeld om een voertuig, dier of mens? Daarbij zijn er mogelijkheden voor kentekenherkenning en allerlei andere innovatieve technieken beschikbaar. Live view betekent dat de politie rechtstreeks met de camerabeelden meekijkt via een meldkamer. De eindeloze mogelijkheden komen naar wens aan bod tijdens een kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat de voordelen van camerabewaking voor uw bedrijf zijn? Wij van Focus op beveiliging laat u onbezorgd ondernemen. Beveiliging met camerabeelden is altijd
Wij komen graag bij u op bezoek om uw wensen te bespreken en te kijken naar de montage mogelijkheden in uw situatie.

Van een goed adviesgeprek wordt u altijd wijzer.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend en kostenloos adviesgesprek aan.

Uw voordelen van camerabewaking voor bedrijven

  • Werkt preventief
  • Geeft meer overzicht
  • Achteraf opnames evalueren
  • Live meekijken via APP, PC of monitor
  • Draagt positief bij aan algemene veiligheid
  • Een goede investering in uw bedrijf

VEB erkende

Beveiligingsspecialisten

Kosteloos beveiligingsadvies

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24u terug

CTA