• Slimme oplossingen
  • Snelle plaatsingen
  • Klanten geven ons een 9,6.
Bel ons op +31 10-741 07 07 of Bel mij terug

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Weten wat we voor jouw onderweg kunnen doen?

Weten wat we voor jou kunnen doen?

bellen email
Focus op Beveiliging

Weten wat we voor uw bedrijf kunnen doen?

Veilig mobiel

Over ons

1 MIN LEESTIJD

Stop heling app

Stop heling gaat over het verkopen van gestolen spullen. Als u illegaal spullen koopt en verkoopt noemen we dat heling. Wanneer u heling bestrijdt, pakt dus ook indierect diefstal aan. De politie is in 2008 met Stop heling gestart om de verkoop van gestolen goederen te ontmoedigen en de pakkans voor heling en diefstal te vergroten.

Stop heling app uitlegOp Stopheling.nl en in de Stopheling app kan iedereen controleren of het serienummer van een (tweehands) product in een database van gestolen goederen staat geregistreerd. Deze database wordt dagelijks ge√ľpdatet en bevat alle goederen die sinds 1 januari 2010 bij de politie als gestolen staan geregistreerd. Als u bijvoorbeeld¬† via marktplaats op het punt staat iets te kopen waarvan u het vermoeden heeft dat het gestolen goederen zijn kunt u dat gemakkelijk checken. Nog een tip als spullen te goedkoop worden aangeboden is dat een mogelijke indicatie voor gestolen goed. (als het te mooi is om waar te zijn is dat vaak ook zo)

Als u via Stopheling ontdekt dat een gestolen goed wordt aangeboden, kunt u daar meteen melding van doen. Dit doet u via een meldknop die op uw scherm.

Op 11 maart 2011 is Stopheling officieel in gebruik genomen door de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en de Board Opsporing van de politie.

Registreer uw dure spullen nu en dowload de app nu

OPTIN stopheling