• Slimme oplossingen
  • Snelle plaatsingen
  • Klanten geven ons een 8,5!
Bel ons op +31 10-741 07 07 of Bel mij terug

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Weten wat we voor jouw huis kunnen doen?

Weten wat we voor jou kunnen doen?

bellen email
Focus op Beveiliging

Weten wat we voor uw bedrijf kunnen doen?

Alarmsystemen voor bedrijven

Risico nemen of beheersen?

Ondernemen is risico beheersen.

Als bedrijf loopt u een reëel risico om slachtoffer te worden van inbraak of andere criminele acties. De gevolgen variëren van lichte inbraakschade tot ernstige gevolgen voor de bedrijfscontinuïteit. Wilt u dit soort bedrijfsrisico’s ook tot het minimum beperken, dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen.

Alarmsystemen voor bedrijven

Bij alarmsystemen voor bedrijven is de beveiligingsstrategie vaak net even anders dan bij woningen. Bij een woonhuis willen we een inbraak ten alle tijden voorkomen, terwijl we bij bedrijven specifieke risico’s willen beheersen en beveiligen. Met name de risico’s die de bedrijfscontinuïteit in gevaar kunnen brengen. Dit vraagt ook om specifieke eigenschappen van een alarmsysteem voor bedrijven.

Zo zal bij een alarmsysteem voor bedrijven vaker de functie van toegangscontrole gecombineerd worden of het melden van een technisch alarm. Het alarmsysteem zal specifiek ingezet worden om bepaalde doelen te bereiken. Deze doelen worden vaak snel duidelijk tijdens onze risicoanalyse.

Zo zal een risicoanalyse bij een juwelier al snel leiden tot een beveiligingsplan met een mistgenerator gekoppeld aan het alarmsysteem en/of ramkraakbeveiliging. Ook het instaleren van tijdelijke alarmsystemen op bouwplaatsen of in mobile objecten behoort tot de mogelijkheden.

Bij bedrijven wordt het risico op inbraak bepaald door factoren, zoals: omgeving, bouwaard, attractiviteit van de goederen, de omvang van het object, medewerkers en nog veel meer factoren die we graag voor u in kaart brengen. Welke beveiligingsmaatregelen in uw situatie wenselijk zijn zoeken wij graag met u uit. Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek.

Innovatie

Innovatie is álles binnen de beveiligingsbranche. De huidige stand van techniek is aan uw zijde maar verouderd snel. Om die reden werken wij uitsluitend met leveranciers en merken die deze snel veranderende markt kunnen bijhouden en blijven innoveren. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van up to date systemen.