• Slimme oplossingen
  • Snelle plaatsingen
  • Klanten geven ons een 9,6.
Bel ons op +31 10-741 07 07 of Bel mij terug

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Weten wat we voor jouw onderweg kunnen doen?

Weten wat we voor jou kunnen doen?

bellen email
Focus op Beveiliging

Weten wat we voor uw bedrijf kunnen doen?

Veilig mobiel

Over ons

Alarmsystemen voor bedrijven.

Slim ondernemen? Met een professioneel alarmsysteem!

Slim ondernemen? Met een professioneel alarmsysteem!

Als ondernemer gaat u voor het beste resultaat. Door wendbaar met klantsituaties om te gaan en bedrijfsrisico’s te beperken. Slachtoffer worden van inbraak of andere criminele activiteiten vormt helaas een reëel risico. Een alarmsysteem voorkomt dat de continuïteit van uw bedrijf door dit inbraakrisico in gevaar wordt gebracht. Gecombineerd met snelle alarmopvolging bespaart u een hoop ellende als het erop aan komt.

Dankzij de meldkamer – “Er waren luide sirenes te horen en een felle flitslamp maakte het de inbrekers onaangenaam. Zo werd tijd gewonnen en kon de politie de daders aanhouden.”

Focus op beveiliging

Focus op beveiliging in Capelle aan den IJssel is uw partner voor verschillende alarmsystemen. Wij houden bedrijfspanden veilig in de regio Zuid-Holland, voor zowel zzp’ers, het MKB als grote bedrijven. Met de zekerheid van een zakelijk alarmsysteem, kunt u zich 100% focussen op uw bedrijf.

Alarmsysteem op maat

Elke bedrijf is uniek. En iedere ondernemer heeft te maken met specifieke bedrijfsrisico’s. Daarom zijn onze alarmsystemen altijd maatwerk. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe oplossingen, we kunnen alle kanten uit met onze beveiligingsdiensten. Wij zijn bekend met allerlei branches, van horeca tot handel en overheid tot industrie. Het is maar net waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Ons modulaire alarmsysteem wordt speciaal voor uw bedrijf ingericht.

Compleet alarmsysteem met meldkamer

Wilt u kunnen vertrouwen op de maximale zekerheid van een centrale meldkamer? Ook dat is mogelijk met Focus op beveiliging. Wij werken samen met PAC meldkamers waar de afgesproken processen continu worden bewaakt. Eventuele acties worden ondernomen volgens de geldende richtlijnen. Denk aan directe inzet van politie op het juiste moment. Om alvast een idee te geven: voor zo’n 250 euro tot 600 euro per jaar neemt u veel zorg weg met de monitoring via een meldkamer. Tarieven zijn afhankelijk van de risicoklasse en service.

Alarmsystemen met 24/7 service

Vanzelfsprekend voldoen de vereiste beveiligingscertificaten en opleverbewijzen aan alle strenge wet- en regelgeving. Ook verzekeraars verplichten u om dit op orde te hebben. Extra zekerheid bieden we met onze storingsdienst in combinatie met een onderhoudscontract voor bedrijven. Wel zo prettig om het risico van oponthoud te beheersen!

Benieuwd naar ons advies voor een alarmsysteem dat aansluit bij uw bedrijf?
Wij vertellen graag meer over de beveiliging met een zakelijk alarmsysteem.

MEER WETEN OVER EEN ALARMSYSTEEM VOOR MIJN BEDRIJF >

10 tips die u MOET weten

Download de 10 gouden beveiligingstips die de kans op inbraak met meer dan 50% verkleinen. Als u bedenkt dat meer dan de helft van de gelegenheidsinbraken voorkomen had kunnen worden, met onze beveiligingstips. Download onze bundel met gouden beveiligingstips voor bedrijven.

beveiligingtips voor bedrijven

Innovatie

Innovatie is álles binnen de beveiligingsbranche. De huidige stand van techniek is aan uw zijde maar verouderd snel. Om die reden werken wij uitsluitend met leveranciers en merken die deze snel veranderende markt kunnen bijhouden en blijven innoveren. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van up to date systemen.

Van een goed adviesgeprek wordt u altijd wijzer.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend en kostenloos adviesgesprek aan. Alarmsystemen voor bedrijven

+31 10-741 07 07
info@focusopbeveiliging.nl

Berijkbaar op werkdagen en zaterdag van 9.00-17.00

Contact