• Slimme oplossingen
  • Snelle plaatsingen
  • Klanten geven ons een 9,6
Bel ons op +31 10-741 07 07 of Bel mij terug

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Weten wat we voor jouw onderweg kunnen doen?

Weten wat we voor jou kunnen doen?

bellen email
Focus op Beveiliging

Weten wat we voor uw bedrijf kunnen doen?

Veilig mobiel

Alarmsystemen voor bedrijven

Voorkom oponthoud door inbraakschade.

Strategie

Alarmsystemen en de juiste beveiligingsstrategie voor bedrijven

Lees meer

Soorten 

Uit welke alarmsystemen voor bedrijven kunt u kiezen?

Lees meer

Kosten

Wat kost een alarmsysteem in aanschaf en wat zijn de jaarlijkse kosten

Lees meer

Branche 

In welke branche zit u en welk soort alarm heeft u dan nodig

Lees meer

 Verzekering

Welk risicoklasse eist uw verzekering

Lees meer

24/7 service

Eigen storingsdienst die 24 uur per dag paraat staat om u te helpen.

Lees meer

Meldkamer (PAC) 

24/7 uw alarmsyteem in de gaten houden en razend snel ingrijpen

Lees meer

Gratis tips 

10 gouden beveiligingstips die de kans op inbraak met 50% verkleinen

Lees meer

Ondernemen is risico beheersen.

Als bedrijf loopt u een reëel risico om slachtoffer te worden van inbraak of andere criminele acties.
De gevolgen variëren van lichte inbraakschade tot ernstige gevolgen voor de bedrijfscontinuïteit. Wilt u dit soort bedrijfsrisico’s ook tot het minimum beperken, dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen.

Alarmsystemen voor bedrijven en beveiligingsstrategie

Inbrekers bezig houden3Een alarmsysteem is een onmisbaar onderdeel van een goede inbraakbeveiliging voor bedrijven. Wanneer inbrekers ondanks alle bouwkundige beveiligingsmaatregelen toch binnen weten te komen. Dan is het noodzaak dat dit zo snel mogelijk gemeld wordt aan een meldkamer (PAC). Deze zorgt dan voor de afgesproken alarmopvolging.

Ondertussen is het zaak de inbrekers zo lang mogelijk bezig te houden en de schade te beperken totdat de politie arriveert. Intussen zullen de luide sirenes en een felle flitslamp het werkklimaat van de inbrekers onaangenaam maken. Op deze manier wordt tijd gewonnen totdat de politie arriveert en ook zal het de omgeving niet ontgaan dat er een inbraak plaats
vindt.

Verschillende soorten alarmsystemen voor bedrijven

verschillende soorten alarmsystemen voor bedrijvenEr zijn veel verschillende alarmsystemen voor bedrijven op de markt, welk systeem voor u de beste keuze is hangt van veel zaken af. Hier hoeft u zich bij ons geen zorgen om te maken, de alarmsystemen voor bedrijven die wij installeren zijn hybride en schaalbaar. Hybride betekent bedraad in dit geval bedraad en draadloos. Modulair opgebouwd van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Met zelfs speciale software om meerdere alarmsystemen en gebouwen centraal te beheren. Vele functies en alarmuitbreidingen zijn beschikbaar waardoor we voor bedrijven uit alle branches passende oplossingen kunnen leveren.
Alarmsystemen voor bedrijven is altijd maatwerk. Laat u door ons adviseren.

Wat kost een alarmsysteem voor bedrijven

kosten beveiligingsyteem bedrijvenDe kosten van alarmsystemen voor bedrijven bestaan uit de aanschafkosten en jaarlijkse onderhoudskosten. De aanschaf- en installatiekosten van een alarmsysteem zijn éénmalig en lopen sterk uiteen van 1.800 euro tot 10.000 euro voor het gemiddelde MKB-bedrijf. Dan zijn er nog de jaarlijks terugkerende kosten van onderhoud en meldkamer. Een onderhoudscontract kost gemiddeld 150 tot 300 euro per jaar afhankelijk van de risico klassen en de omvang. Het contract voor een meldkamer is gemiddeld 250 euro tot 600 euro per jaar, afhankelijk van het risico klasse en service.
Verder bieden de meeste meldkamers nog extra service aan op gebied van live view voor camerabewaking. Ook is het mogelijk om een particuliere bewakingsdienst in te schakelen voor diverse taken. Als u interesse heeft in één van deze diensten dan kunnen wij u hierover verder informeren.

Alarmsystemen voor bedrijven, welke branches

Alarmsysteem brancheIedere branche kent zo zijn eigen specifieke technische uitdagingen en risico’s. Wij zijn bekend met horeca, retail, handel, industrie, overheidsinstellingen en onderwijs. De systemen die wij gebruiken zijn modulair opgebouwd en kunnen in vele configuraties worden uitgevoerd. Kleine eenvoudige objecten tot grote clusters van objecten voor groot zakelijk gebruik.

Verzekeringseis en risico klasse

Uw verzekering eist een beveiligingscertificaat of een opleverbewijs, wat is nu het verschil? BijVerzekeringseis en riscoklasse een certificaat zijn aan alle beveiligingsmaatregelen voldaan die door een erkend installateur genomen moeten worden om een certificaat te mogen afgeven. Bij een opleverbewijs is slechts een deel van de beveiligingsmaatregelen uitgevoerd en opgeleverd. Volgens de VRKI 2.0 zijn er voor elke risico klasse (1 tm 4) specifieke combinaties van beveiligingsmaatregelen vereist. Met name de BK (bouwkundige beveiligingsmaatregelen) en de EL (elektronische beveiligingsmaatregelen) worden in iedere risico klasse voorgeschreven. Nu kan het zijn dat de ene installateur alleen de EL maatregelen uitvoert en een andere installateur de BK maatregelen. In dit geval geven beide bedrijven een opleverbewijs af welke te samen de verplichting vervullen van een certificaat. Een certificaat omvat beide en heeft voor veel klanten dan ook de voorkeur. Wij doen beide.

alarm storingsdienst

24/7 service

Naast onze reguliere service en kwaliteit garantie, hebben wij nog een 24/7 storingsdienst voor onze klanten zakelijke klanten met een onderhoudscontract. Een onderhoudscontract is een verplichting bij een certificaat en/of aansluiting op een meldkamer. Dit geeft u de garantie op een bedrijfszeker beveiligingssysteem en een gegarandeerde service bij calamiteiten.

Alarmsysteem met meldkamer

Camerabewaking bedrijven RotterdamPAC staat voor particuliere meldkamer en is er om de alarmopvolgingen in goede banen te leiden. Als een alarmsysteem in alarm komt dan moet deze nog wel geverifieerd worden voordat er politie op af gestuurd mag worden. Wanneer spreken we van een geverifieerd inbraakalarm? Als een persoon een inbraak ziet gebeuren bijvoorbeeld een sleutelhouder of voorbijganger, maar ook een technische alarmverificatie. Als bijvoorbeeld meerdere zones van een inbraakalarm in korte tijd in alarm komen dan is toeval vrijwel zeker uitgesloten. Ook zijn live camera beelden een middel om een positieve alarm verificatie te genereren. In deze gevallen mag direct de politie worden ingeschakeld.

Een meldkamer is 24/7 bemand en heeft de mogelijkheid om diverse geautomatiseerde processen voor u te bewaken. Dit kunnen bewakingscamera’s zijn of specifieke meldingen afkomstig van een alarmsysteem, bijvoorbeeld een vriezer die in storing staat of een ander relevant technische alarm melding. Ook kunt u met een meldkamer afspreken dat wanneer er niet is ingeschakeld op een bepaalde tijd de meldkamer u daarvan op de hoogte stelt. Ook zijn er maatwerk protocollen mogelijk.

10 tips die u MOET weten

Download de 10 gouden beveiligingstips die de kans op inbraak met meer dan 50% verkleinen. Als u bedenkt dat meer dan de helft van de gelegenheidsinbraken voorkomen had kunnen worden, met onze beveiligingstips. Download onze bundel met gouden beveiligingstips voor bedrijven.

beveiligingtips voor bedrijven

Innovatie

Innovatie is álles binnen de beveiligingsbranche. De huidige stand van techniek is aan uw zijde maar verouderd snel. Om die reden werken wij uitsluitend met leveranciers en merken die deze snel veranderende markt kunnen bijhouden en blijven innoveren. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van up to date systemen.

Van een goed adviesgeprek wordt u altijd wijzer.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend en kostenloos adviesgesprek aan. Alarmsystemen voor bedrijven

+31 10-741 07 07
info@focusopbeveiliging.nl

Berijkbaar op werkdagen en zaterdag van 9.00-17.00

Contact